Home › WT.Social Forums › WT.Social Forum MAGYAR › Az új közösségi portál?
- This topic has 10 replies, 6 voices, and was last updated 4 years, 12 months ago by Liluka.
-
AuthorPosts
-
-
November 20, 2019 at 7:03 PM #280
-
November 20, 2019 at 7:19 PM #282LilukaParticipant
Oh de jó, hogy már magyarul is elérhető! Gratulálok a fejlesztéshez. Sokkal könnyebb az anyanyelvemen megosztani a gondolataimat, mint angolul. Az én véleményem az, hogy ez a kezdeményezés még nagyon gyerek cipőben jár és meg kell erősödnie ahhoz, hogy leváltsa a Facebookont vagy az Instát, de semmi sem lehetetlen! A Facebook is egy egyetemi beszélgető felület volt és lám, hogy túlnőtte önmagát. Készült is erről egy film de sajnos nem emlékszem a pontos címre. Esetleg tudja valaki?
-
November 20, 2019 at 7:27 PM #283TrillaParticipant
Hello mindenki
Liluka a film címe a Közösségi háló, pár éve láttam, szerintem egyszer nézhető -
November 20, 2019 at 7:29 PM #284LilukaParticipant
Köszke Trilla! Egyszer megnézem 🙂
-
November 20, 2019 at 7:52 PM #285CsakjaniParticipant
Azon gondolkodtam miért is kell nekünk egyáltalán a facebook? Nekem is volt, de egy időre felfüggesztettem, mert halálra idegesített, hogy mikor eszik a szomszédom és mit, ki és hova megy nyaralni, ki és mikor van kórházban és még sorolhatnám. Szerintem ez nem tartozik senkire. Aztán észrevettem, hogy azok a dolgok, amiket keresek az interneten, hírtelen feltünnek a facebookon reklámként. Ez az a határ, ami túllépte nálam a normalitást. Ne legyenek illúzióitok, mindent tudnak rólunk. Szóval, felfügesztettem a fiókomat, mert úgy a éreztem, hogy személyiségi jogaimon taposnak páros lábbal.Megfigyelnek talán még le is hallgatnak. Nekem ez nagyon nem szimpatikus
-
November 20, 2019 at 7:57 PM #286PaDiParticipant
Tudom mire gondolsz, hasonló megfontolásból döntöttem a fb fiók törlése mellett de aztán úgy hozta a sors, hogy a vállalkozásomnak kellett egy fb oldal, mert manapság ez nélkülözhetetlen. Igy kénytelen voltam deaktiválni magam. De semmit sem osztok meg vagy teszek közzé ami személyes.
-
November 21, 2019 at 8:32 AM #289WTCommunity AdminKeymaster
Szerintem ettől még a FB nem fog “elpusztulni”
-
November 21, 2019 at 4:10 PM #294Szalai.laciParticipant
Halihó
(Előbb azt akartam írni, bojler eladó, de sikerült nagyjából visszatartani.) -
November 21, 2019 at 8:57 PM #295PaDiParticipant
Kedves Szalai.laci Amúgy üdvözlönk a kis közösségünkben. Kérlek áruld el mennyi a bojler ára? :))))
-
November 21, 2019 at 9:36 PM #312TrillaParticipant
Nos, mielőtt regisztációra adnám a fejem, kicsit utána néztem ennek az új portálnak. Most akkor kell érte fizetnie avagy sem?
-
November 21, 2019 at 9:44 PM #315LilukaParticipant
Nem kell, csak támogathatod az oldalt. Nyilván, aki anyagilag hozzájárul a fejlesztésekhez, fenntartásokhoz, az előbb igénybe is tudja venni a szolgáltatást. Mindenki más várólistára kerül, de ne aggódj, előbb-utóbb mindenki bekerül!
-
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.